Princesha Dhe Bretkosa Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Një kameriere, e dëshpëruar për të përmbushur ëndrrat e saj si pronare e restorantit, është vendosur në një udhëtim për ta kthyer një princ bretkocë në një qenie njerëzore, por ajo duhet të përballet me të njëjtin problem pasi ta puth..........!..1 Comments