Pokemon Filmi Fuqia jonë Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Disa ngjarje misterioze kërcënojnë njerëzit dhe Pokemonët, që banojnë në një qytet të vogël bregdetar. Vetëm Ash dhe Pikaçu, me ndihmën e 5 banorëve të tjerë, mund të bëjnë dicka, për të zbuluar të vërtetën.

0 Comments