Liza ne boten e cudirave Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Në një ditë të artë Alice ndjek një Lepur të Bardhë, që zhduket një vrimë lepuri që është afër. Menjëherë pas tij do të zhyten në grykë - dhe hyn në tërë botën e tronditur të tërë të Wonderland! Escapades që janë këngë të çuditshme dhe të paharrueshme udhëtimin e dritës së lartë të Alice, e cila kulmon me një takim të çmendur me Mbretëreshën e Zemrave - dhe ushtrinë e saj të kartave të lojës!... .................!..0 Comments