Kapiten Brekushi: Filmi i Parë Epik Dubluar në shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Dy pranksters tepër imagjinare të quajtur George dhe Harold hipnotizojnë drejtorin e tyre duke menduar se ai është një superheron entuziast qesharak, tepër i zbehtë me emrin Captain Underpants.

0 Comments