Bukuroshja e Fjetur Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Një princeshë e bukur e lindur në një mbretëri të largët është e destinuar nga një mallkim i tmerrshëm për të ngjitur gishtin në gishtin e rrotës dhe rrëzohet drejt e në një gjumë të thellë, i cili mund të zgjohet vetëm nga puthja e vërtetë e dashurisë. Të vendosur për ta ruajtur atë, prindërit e saj kërkojnë nga tre zana për ta rritur atë. Por Maleficent i lig është i vendosur në mënyrë të barabartë të vulosë fatin e princeshës..... .................!..0 Comments