Hey Arnold! Filmi i Xhunglës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Një film i ardhshëm televiziv amerikan i ndarë në dy pjesë. Bazuar në Hey Arnold të Craig Bartlett! Koleksioni televiziv, do të shërbejë si vazhdim i finales së shfaqjes, ku Arnold gjeti ditarin e babit të tij dhe lexoi për jetëgjatësinë e prindërve të tij shkencëtar, përfshirë takimin e tyre të parë, duke e lindur dhe një hartë që tregon sesi e çuan në San Lorenzo deri në ata u zhdukën

0 Comments