Frozen II ( Mbretëresha e Dëborës 2) 2019 Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Anna, Elsa, Kristoff, Olaf dhe Sven largohen nga Arendelle për të udhëtuar në një pyll të lashtë, të lidhur në vjeshtë të një vendi të magjepsur. Ata u përpoqën të gjejnë origjinën e fuqive të Elsa-s për të shpëtuar mbretërinë e tyre..!..