Bota e Lodrave Historia e frikshme Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Këtë rradhë Banda e Toy Storyt do të niset në një udhëtim. Por ajo që nis si një udhëtim argëtues, shndërrohet në dicka të frikshme. Njëra prej kukullave zhduket dhe ata duhet të zbulojnë cfarë fshihet pas këtij misteri..