Bota e lodrave 4 (Toy Story 4) (2019) Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur një lodër e re e quajtur "Forky" bashkohet me Woody dhe bandën, një udhëtim rrugor përkrah miqve të vjetër dhe të rinj zbulon se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër

0 Comments