101 Dalmatet-Krishlindjet e para Dubluar ne shqipServeri 2
Përshkrimi


Një Carol Krishtlindje me Cruella në rolin e Scrooge, Jasper dhe Horace si Marley, Cadpig si fantazma e së kaluarës së Krishtëlindjes, Rolly si fantazma e dhuratës së Krishtlindjes, dhe Spot si fantazma e Krishtëlindjes Megjithatë për të ardhur.

0 Comments