Seriali Winx Club - Sezoni 4 me 26 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Bloom është një vajzë e veçantë në Tokë me fuqi magjike e cila udhëton në Shkollën Alfea për Zanat për të përsosur aftësitë e saj. Ajo shpejt miqësohet me zanat adoleshente Stella, Flora, Musa, Layla dhe Tecna. Së bashku këto gjashtë vajza janë Winx Club. Përveç shkollës së mesme,.