Vajzat Superheroina- Heroina e Vitit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumble Bee, Poison-ivy dhe Katana Ring së bashku për të lundruar në Kthesat dhe Rrotullat e Heroit të shkollës së mesme.