Seriali - Barbi:Aveturë në shtëpinë e ëndrrave Sezoni 2 Dubluar ne shqip (2018)

Përshkrim i shkurter

 Njihuni me Barbie dhe BFF-të e saj - duke përfshirë fqinjën e saj fqinje Ken - në këtë video të animuar aventureske të filmuar brenda shtëpisë së re të familjes së saj.