Robin Hood Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Së bashku me Mbretin Riçard në kryqëzatat, Sir Hiss, Princi John dhe minion i tij, vendosen afërsisht duke respektuar taksapaguesit e Nottingham me mbështetje nga sherifi i njomur - dhe gjithashtu kundërshtimi nga Robin Hood dhe grupi i tij i gëzuar