Piter Pan Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Wendy dhe vëllezërit e saj kanë ikur larg në botën magjike të Neverland me heroin e tregimeve të tyre, Peter Pan