Pinguinët e Madagaskarit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Skipper, Kowalski, Rico dhe Private bashkojnë forcat me një organizatë të fshehtë The North Wind për të ndaluar Dr.