Përgjithmonë Frozen Dubluar ne shqip

  

Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

 

Pershkrim i shkurter: Gjatë disa keqkuptimeve, Alvin, Simon dhe Theodore kanë besuar se Dave do t'i propozojë të dashurës së tij në New York - dhe t'i hedhë ato. Ata kanë tre ditë për të shkuar tek ai dhe për të bllokuar sugjerimin..!..