Njeriu i Hekurt dhe Hulku Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Njeriu i Pamposhtur Hekuri dhe Hulk i Pabesueshëm duhet të bashkojnë forcat për të shpëtuar Tokën nga kërcënimi i saj më i madh akoma.