Naruto Shippuden- Filmi 2 Obligacione Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një grup misterioz ninja i quajtur Sora-nin nga Sky Country bën një sulm befasues ndaj Konoha. Kjo për shkak se Konoha gati sa shkatërroi vendin Sky në Luftën e fundit Botërore Shinobi, megjithatë ata mbijetuan dhe tani ata janë pas Konoha dhe Vendit të Zjarrit për hakmarrje