Naruto Përplasja e Ninxhave në Tokën e Dëborës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Naruto dhe ekipi i tij janë punësuar për të mbrojtur një aktore të re nga tre luftëtarë mashtrues në Tokën e borës.