Milo Shkon Ne Mars Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Milo i hidhëruar i përmbahet shpëtimit dhe zbulon pse shumica e nënave janë vërtet të veçanta kur nëna e tij rrëmbehet befas nga Martians