Mbretëresha e dëborës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Mbretëresha e dëborës krijoi botën e dimrit të përjetshëm, ku era polare ftoh shpirtrat njerëzorë dhe pastërtia e linjave emocione të errëta. Një vajzë e quajtur Gerda, e përkëdhelur e saj Luta dhe Orm troll duhet të shpëtojnë vëllain e saj Kai dhe botën.