Mbretëresha e dëborës 2 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Mbretëresha e dëborës u zhduk. Akulli u shkri dhe një rreze shprese shëndrit lart në qiell. Deri kur ajo kthehet përsëri. Nëse doni të zbuloni se cfarë ndodh në aventurën e rradhës, mos humbisni.