Lili dhe Endacaku Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Zonja, një spaniel i artë koker, takohet. Ai është padyshim nga ana e gabuar e qytetit, por ndodhitë në shtëpinë e Zonjës e bëjnë që ajo të vendosë të udhëtojë me të.