Krishtlindjet me Fines dhe Ferb Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Në aventurën e rradhës, Fines dhe Ferb, do të përpiqen të shpëtojnë Krishtëlindjet, nga plani i ligë i Dr. Dufenshmirtz-it. A do t'ja dalin ata në kohë? Bëhuni gati për një udhëtim të mrekullueshëm, plot të qeshura, këngë dhe zbavitje.