Hotel Transylvania 2 Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Sapo Vampiri i modës së vjetër Vllad shkon në hotel për një shtëpi të eksploruar të mblidhemi, Hotel Transylvania është në një prishje të shkollës së vjetër të ftohtë dhe mbinatyrore të mbrëmjes.