Hotel Transilvani 3: Pushime Verore Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Dracula, Mavis, Johnny dhe të tjerët të Drac Pack kërkojnë pushime në një rrip të mrekullueshëm Monster, në të cilin Dracula bie në dashuri me kapitenin e varkës, Ericka, i cili është fshehurazi një pasardhës i Abraham Van Helsing, vrasësi mitik mitik.