FINES DHE FERB NE NJE DIMENSION TJETER Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Phineas dhe Ferb zbulojnë se Perry është një agjent sekret, dhe të gjithë ata mbërthehen në një dimension alternativ, ku Doofenschmirtz është sundimtari i zonës tre-shtet.