Filmi i Voglusheve Bratz Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur një qenush i vogël rrëmbehet, katër bebet Bratz hidhen në veprim per ta shpetuar! Nga nje aventure ne tjetren, mes modes, bukurise, muzikes dhe argetimit, nje gje eshte e sigurt: Me Bebet Bratz jeni gjithmone Numri 1.