Bratz Yjet e Modes Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Cloe, Yasmin, Jade dhe Sasha duhet të bëjnë një projekt artistik që ka të bëjë me vetë-shprehjen, por ata duhet të gjejnë një mënyrë për ta realizuar projektin dhe të jenë në gjendje të shkojnë në prom.