Alvin dhe Ketrushat 4 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Gjatë disa keqkuptimeve, Alvin, Simon dhe Theodore kanë besuar se Dave do t'i propozojë të dashurës së tij në New York - dhe t'i hedhë ato. Ata kanë tre ditë për të shkuar tek ai dhe për të bllokuar sugjerimin