Seriali Bob Sfungjeri Sezoni I 8 Me 33 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

Aventurat e gabuara të një sfungjeri deti që flet në një restorant të ushqimit të shpejtë, ndjek një shkollë shëtitje me varkë dhe jeton në një ananas nënujor. .