Pufet Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur magjistari i lig Gargamel zgjon Smurfs të vegjël ata bien nga bota e tyre magjike në tonën - në fakt. Të mbërthyer në ny dhe 3 mollë të larta, Smurfs duhet të gjejnë një mënyrë derisa të gjurmohen nga Gargamel poshtë për të kontaktuar fshatin e tyre.

0 Comments