Pokemon Arceus Krijuesi i Botës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Arceus, krijuesi i botës, arrin të gjykojë mbi njerëzimin për vjedhjen e Xhevahirit të Jetës, por Ash Ketchum dhe miqtë e tij janë dërguar në kohë për të zbuluar dhe mbrojtur të mundshme ngjarjet që çuan në hakmarrjen e Arceus