Normi i Veriut Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur një zhvillim i pasurive të patundshme pushton shtëpinë e tij ne Arktik, Norm dhe tre miqtë e tij të ngordhur shkojnë për në New York City, ku Norm bëhet nuskë e korporatës në përpjekje për ta shkatrruar atë nga brenda dhe për të mbrojtur atdheun e tij...

0 Comments