Niko Fluturimi Para Krishtlindjes Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një renë e re që vuan nga vertigoja mëson të kapërcejë frikën e tij, merr mësime fluturimi nga një ketër i ngathët fluturues dhe shkon në polin e Veriut për të shpëtuar një Santa të trazuar dhe flotën e tij të renëve fluturues.