Mulan Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Edhe një vajzë me një tomboy maskon veten si një njeri të ri, në mënyrë që të mund të luftonte kundër ushtrisë kineze perandorake Huns pushtues. Me ndihmën e dragoit të urtë Mushu, Mulan thjesht mund të shpëtojë vendin e saj - dhe të fitojë zemrën e kapitenit të pashëm Li Shang.

0 Comments