Unë shpirtkeqi 3 (Despicable Me 3) Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Gru dhe gruaja e tij Lucy duhet ta ndalojnë yllin e fëmijëve Balthazar Bratt që të arrijnë dominimin në botë.