Mbreti Luan Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një këlysh luani i quajtur Simba nuk mund të presë të bëhet mbret. Por xhaxhai i tij nuk do të ndalet asgjë për ta marrë atë dhe dëshiron që titulli të marrë vetë.

0 Comments