Madagaskar 2 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kafshët e Madagaskarit fluturojnë përsëri në New York City, por tokë përplasëse në një rezervë natyror afrikan, ku takohen të tjerë të llojit të tyre, dhe Alex veçanërisht zbulon trashëgiminë e tij mbretërore si princi i një krenarie

0 Comments