Lego Batman Skuadra e Superheronjve Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur Joker dhe Lex Luthor formojnë një aleancë, Batman duhet të bashkohet me Ligën e Drejtësisë në mënyrë që t'i ndalojë ato

0 Comments