Krishlindjet e pufeve Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Për të gjithë, Grouchy Smurf sillet seriozisht në Krishtlindje dhe Zgjedh Fantazmat e së kaluarës së Krishtëlindjes, të tashmen dhe të Ardhmes, ta udhëzojë atë të vlerësojë Krishtlindjet.

0 Comments