Hirushja Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur njerka mizore e hirushes e pengon atë nga pjesëmarrja në Ballon Mbretëror, ajo merr ndihmë të papritur nga minjte e dashur Gus dhe Jaq, dhe nga zana kumbare Për më shum shiko filmin.

0 Comments