Hirushja 3 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur Zonja Tremaine vjedh shkopinjën e Zanashëmës dhe ndryshon historinë, i takon Hirushes dhe miqve të saj të miut për të rivendosur afatin kohor dhe për të kërkuar princin e saj.

0 Comments