Hirushja 2 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Jaq dhe Gus krijojnë një libër tregimi bazuar në tre ngjarje që ndodhën pas filmit të parë. Historitë përfshijnë kundërshtimin e Hirushes ndaj rregullave të rrepta të gjykatës, duke u bërë njerëzimi i Jaq ​​për një ditë dhe shëlbimi i Anastasia përmes dashurisë.

0 Comments