Epoka e akullnajave Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Me epokën e akullit një treshe krijesash të pabarabarta - Manny the mamoth leshi, Diego tigrin e sabotuar dhe Sid sloth - gjeni një foshnjë dhe vendosni ta kthejë atë te prindërit e saj. Rrugës, aleatët e pamundur përfundimisht bëhen miq, por kur armiqtë sulmojnë, ndjekja e tyre merr synime shumë më fisnike. .

0 Comments