Epoka e Akullnajave 4 Lëvizja e Kontinenteve Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Manny, Diego dhe Sid fillojnë me një tjetër aventurë pasi kontinenti i tyre është duke u përhapur. Duke përdorur një ajsberg si një varkë, ata hasin në krijesa oqeanike dhe luftojnë piratët ndërsa ata eksplorojnë një botë të re..

0 Comments