Epoka e akullnajave 3 Lindja e Dinosaurëve Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kohët po ndryshojnë për Manny vigan, Sid motorrën e vrarë dhe Diego tigrin më të butë të dhëmbëzuar që është dinak. Jeta nxehet për heronjtë tanë sa herë që takohen me disa fqinjë - dinosaurët e fuqishëm.

0 Comments