Epoka e akullnajave 2 Shkrirja Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Diego, Manny dhe Sid rikthehen në këtë vazhdim. Këtë herë, ngrirja e thellë është përfunduar, dhe gjithashtu toka ka filluar të shkrihet, që do të shkatërrojë luginën e çmuar të trios. Fatkeqësia i detyron ata të kthehen dhe gjithashtu paralajmërojnë pjesën tjetër të bishave. .

0 Comments