E Bukura dhe Bisha Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Ndiqni aventurat e Belle, një grua e re që e gjen veten në kështjellën e një princi që është shndërruar në një bishë që është misterioze. Me ndihmën e stafit të kështjellës, Belle shpejt mëson mësimin e të gjithëve - që bukuria e vërtetë vjen nga brenda..

0 Comments